OVER ONS

Het begon allemaal met een klein groentewinkeltje..Toen de heer Yuksel Sahan in 1987 aan de Kameliastraat in Rotterdam op slechts 20 m² een klein groentewinkeltje opende, legde hij daarmee de basis voor de huidige Sahan Supermarktketen.

Het aanbieden van hoogwaardige producten en het vergaren van een trouwe klantenkring maakte het mogelijk in 2000 een pand van 700m² te openen waarmee de eerste ‘Sahan Supermarkt’ een feit was! De supermarkt was een groot succes en in 2006 volgde in Rotterdam Zuid een tweede Sahan Supermarkt aan de Oranjeboomstraat 161. De groei zette gestaag door en in 2008 was de derde Sahan Supermarkt een feit. Ook aan de Bergweg 170-176 vindt u sindsdien een filiaal van onze Supermarktketen.

Inmiddels runt Sahan Supermarkten B.V.  drie Rotterdamse supermarkten in eigen beheer en ons bedrijf is niet van plan het daarbij te laten!

Onze bedrijfsfilosofie..

Sahan Supermarkt werkt vanuit een bijzondere bedrijfsfilosofie waarin mensen, samenwerking, culturele tradities en het milieu centraal staan.

* Mensen zijn van onschatbare waarde!

Wij investeren dan ook fors in ons personeelsbestand en in onze klantenkring.

Het onderhouden van goede contacten is een belangrijke investering in de toekomst.

* Een goede samenwerking met onze partners is voor ons van immens belang.

In een vruchtbare samenwerking waarderen wij elke schakel, groot of klein, even sterk !

* Culturele normen en waarden zijn in ons hart geworteld! Het vasthouden aan mooie culturele tradities biedt een toegevoegde waarde aan de manier waarop wij onze Supermarktketen leiden.

* Onze bedrijfsfilosofie houdt ook rekening met het milieu. In de uitvoering van onze taken proberen wij dan ook bij te dragen aan een ‘gezonde’ aarde!

Blijven groeien..

Sahan Supermarkt doet op een eerlijke manier zaken waarbij wij de belangen van onze klanten, ons personeel, onze partners, onze culturele tradities en het milieu niet uit het oog verliezen!

Trots op onze huidige standaarden streven wij continue nieuwe ontwikkeling na. Onze groei ontstaat vooral uit opgedane ervaring waarop wij onze doelstellingen blijven aanscherpen. Het kan namelijk altijd beter!

Eén van de belangrijkste ingrediënten voor de groei van ons bedrijf zien wij in het respectvol onderhouden van relaties met onze klanten en met ons personeel. Hun mening telt! En door een goede afstemming van ons aanbod op de steeds veranderende vraag,  en een luisterend oor voor de kritische noten van zowel onze klantenkring als van ons personeel blijven wij optimale resultaten najagen!

Onze supermarkten

In onze supermarkten bieden wij u een grote verscheidenheid aan topproducten. Uiteraard tegen een voordelige prijs!

Veel van onze producten zijn standaard laag geprijsd. Maar daar bovenop kunt u in onze supermarkten deelnemen aan tijdelijke acties waarbij door ons geselecteerde producten nog eens extra goedkoop zijn!

Service

U mag in onze supermarkten vriendelijk en behulpzaam personeel verwachten.

Service staat bij Sahan Supermarkt hoog in het vaandel. Vooral uw mening telt bij Sahan Supermarkt. Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties of een klacht, dan horen wij dat graag! (ORANJEBOOMSTRAAT 161 & BERGWEG 170-176)

Onze groothandel

Vanuit onze groothandel leveren wij alles voor uw horecagelegenheid!

Uiteraard zijn onze producten van hoge kwaliteit en bieden wij u een prima service; van bestelling tot levering!

Sahan Supermarkt is gespecialiseerd in aanbod van producten voor dönerzaken, snackbars, pizzeria’s en andere fastfoodrestaurants.  Omdat wij de distributie in eigen beheer houden kunnen wij de door u bestelde goederen snel en efficiënt aanleveren.

De Sahan Specialiteit..

Al jaren leveren wij vol trots ons eigen dönervlees aan. Geprepareerd volgens traditioneel recept en op speciale wijze vervaardigd! Van uit heel Nederland ontvangen wij bestellingen. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak! (TELNR : 010-2457629)

Uiteraard kunt u ook alle andere benodigdheden voor uw horecabedrijf bij ons te bestellen.

Een greep uit ons enorme aanbod:

etenswaren zoals groenten, deegwaren en sauzen, blikjes en flesjes limonade maar ook  horeca-apparatuur voor in uw keuken en handige verpakkingsmaterialen.

Voor meer informatie over onze producten en prijzen kunt u ons altijd benaderen.

Bel (010-2457629) en maak vrijblijvend een afspraak om onze producten te komen bekijken! U bent van harte welkom!!

Ons hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd aan de Bornissestraat 33 op industrieterrein de Spaanse Polder.